Primarul demisioneaza, de 1 aprilie!

Pe saitul de clevetiri locale apare pe prima pagina stirea-bomba, scrisa de consilierul de taina si de imagine al primarului Ion Stoica.

PRIMARUL DEMISIONEAZA!

Pe celalalt sait care leaga Buftea de restul lumii, apare si mai vizibil (datorita posibilitatilor tehnice) aceeasi stire:

SOCANT!!! PRIMARUL DEMISIONEAZA!

Aici avem parte si de un simulacru de demisie-fituica, care a fost „gasit” in cosul de gunoi al primarului, etc…

fituica-demisie

Cum pe expresuldebuftea.ro comentariile sunt brusc moderate, adica mai intai sunt citite si apoi aprobate, asta m-a facut brusc banuitor. Vreo 4 isi dau cu parerea si pun botul la ceea ce se vrea bomba anului in Buftea. Pe Buftealive.ro comentariile sunt in continuare la liber, ceea ce va face ca traficul sa fie mai scazut, probabil, dar nu inexistent. Ideea e ca sa nu apara si commenturile celor care s-au prins ca sunt pe o data periculoasa: 1 aprilie 😉 Se demonstreaza inca odata, a cata oara?, ca scandalul vinde. Cine a scornit intriga asta si pacaleala de 1 aprilie aferenta, e mai mult decat dibaci. Stia si cui i se adreseaza: unei populatii credule si avide de paranormal, fenomenal si inedit.

Imi pare rau dragi concetateni si dragi co-scriitori, dar unii n-au pus botul. Adica eu. Si in plus, ideea de a modera commenturile, face ca prin prisma celor aprobate (unde unii se dau cu curul de pamant ca va fi nasol, altii isi exprima bucuria ca au scapat de tiran, etc), fac ca cele doua saituri despre care am pomenit ca surse, sa se diferentieze clar.

Asadar, pe BufteaLive apar 2 commenturi in care ambii spun ca e pacaleala, pe Expres vreo 4 lamentari-felicitari. Adica cititorii unuia sunt mai destepti decat ai celuilalt. Ghici care, cine, ce si cum?! De parca n-ar fi evident! Iar primarul isi rade, probabil in barba. Eu am sugerat aceasta varianta, in speranta ca nu se vor inrosi firele la telefoane si unii nu vor intra in panica, ptr ca daca oameni care dadeau dovada de suficienti neuroni ptr a sinapsa, au picat in plasa de 1 aprilie, si probabil vor rade la final, multi n-au acest avantaj si s-ar putea crea o oaresce isterie.

Corvin (Cristian Szilvassy) corvin-1

4 thoughts on “Primarul demisioneaza, de 1 aprilie!

  1. Prefer sa postez comentariul meu tine, sunt foarte putini care si gandesc in Buftea. Ca tine sunt foarte putini, ai sa vezi, sti ceva, fac pariu cu tine ca daca pe unul din cele doua mijloace de informare „Trometa mare” si „Trompeta mica”, apare o stire ca se da gratis cate un miel, pentru fiecare buftean in fata Primariei, intr-o ora vin 1000 de cetateni.

  2. Si ce ?Parerea mea, este ca bine ar face.Este bine sa sti sa renunti cand inca mai esti in varf,insa simti ca acea culme se clatina.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top