Poponarul chel

Suparat pe viata asta curva, care nu-i ofera satisfactii, Impartitorul de Vomat, Schelarul Carnatzar, s-a decis sa se dea la atacuri marsave, aratand lumii ca nu degeaba Viata-i ca un chip, chipul ca o laba…
Intristat probabil ca nu-i merge afacerea, ca doar cati nebuni ar manca voma servita de doi slinosi transpirati, intrigat de faptul ca foloseste mai multe servetele pentru a-si sterge chelia de transpiratie decat da la clienti, s-a apucat din nou cu dintisorii aia de lana de buzunarele din spate ale blugilor mei.
Pe saitul de clevetiri locale, unicul loc unde e si tiganul imparat, ca sa zic asa, cand nu pica o intriga, atarna, zice el. Si se ia prostul satului de niste clipulete postate de mine, cu ciuda homosexualului care nu-i intelege pe cei care iubesc tzatzele de dama.
Nu-i nimic Schelarule, lasa ca daca vrei, iti explic eu cum e: sanii unei femei, chiar daca-s pleostiti si atarna, sunt de 1000 de ori mai sexy decat muscodromul care incepe de la baza fruntii tale si se termina la ceafa.
Mai mult, desi unul dintre filmulete e publicat pe saitul unde lumea nu cleveteste, ci afla si se informeaza, vanzatorul de voma se apuca si face o paralela cu un alt clip, care e pe acelasi canal de YouTube, dar nu apartine grupului Bufteni.ro.
Si face cretinodiul paranoic niste paralele, de ti se umple raportorul de greata!
Alaturi de el sosesc rapid si doi loseri de circumstanta, care gasesc ei Oul lui Columb in cada de baie si ii dau Schelarului o limba pe unicul loc cu pilozitati pe care probabil il are. Asa, ca in familie….
Si ce-l doare mai tare pe schelarul patetic? Ca la diferite evenimente, el care se considera ditamai jurnalistul, nu este invitat. Pai nici n-ai sa fii, mirosi a voma, amice 😉

Intre timp, pe saitul de clevetiri locale, o lasa moale, nu-l mai ataca pe primar, cel putin pana nu-si rezolva problema cu autorizatiile pe care nu le are (si nu stiu de ce organele de control nu iau masuri pentru a-i inchide focarul de infectie pe care-l conduce), si ocazional, da cate o limba in anusurile galbene si/sau portocalii, ca doar-doar l-o angaja si pe el cineva, pe fata, cu bani buni, cat sa plateasca chiria la spelunca unde se vinde voma…


Tobita, nu e o rusine sa fii gay. Nu trebuie sa te superi ca vacarul pe sat din cauza asta! Ca restul sunt heterosexuali si admira tzatze de femei…
Si sa stii ca si poponarii cheliosi sunt la cautare, parol!


Si acum ca esti prieten si cu cameramanul primariei, deja o puteti pune de un trust de presa, zic 😉 Adica, stii tu…

3 thoughts on “Poponarul chel

  1. Mde… mie nu imi vine sa cred, zau asa. Dar… pentru a AICI totul e posibil (nu?)…. poate ca un dram de adevar sa fie in toate astea…. naiba stie! In orice caz, articolul e bun. Adica bine scris, sincer. Ma gandeam sa-l preiau si eu, evident cu link catre sursa. Daca e ok, astept un semn. Mersi oricum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top