Parcul, cainii, comunitarii si o laba trista

Parcul din spatele vechiului PECO dezafectat.

In urma unor ample articole de campanie aparute pe saitul de clevetiri locale, unde mai dau si eu cu subsemnatul, ca sa nu las marea masa a pupincuristilor agramati sa ocupe degeaba spatiul si sa coboare nivelul de IQ al locului, m-am decis sa-mi urmez vocatia si sa pornesc oaresce campanii aici la loc ferit…

Si ma duc ca omul in parc sambata aceasta, cica sa mai alerge copiii prin zona. (dixit nevasta, ca eu nu ieseam intr-un parc buftean din principiu, asa…).  Stiam ca n-o sa-mi placa, ptr ca e ca peste tot: intentii bune, duse la sfarsit prin proaste aplicari sau administrari. Cum s-ar zice in lumea sportului, „loveste bine, dar duce crosa stramb!„.

img_3700 img_3701

Recent modernizat si pus la punct, parcul e o adevarata paragina in devenire. Pe mesele de lemn, autori populari au dorit sa iasa din anonimat si si-au scrijelit numele pe ele. Buruienile isi fac loc care pe unde si nisipul e plin de mizerii, unele aruncate de cetatenii urbei, altele lasate de hoardele de caini care-si fac veacul in zona. Pasnici de altfel, nu au deranjat pe nimeni cu nimic, dar oare e normal sa-ti lasi copii sa se joace printre excrementele de caine? Dar daca pe unul – copil fiind- il apuca cevam nu stiu, vreo pandalie si se ia devreun caine? Il mai scoate din gura haitei careva?

img_3702 img_3703

Altfel toate frumoase, in parc mai vin unii care nu au unde merge, mai beau o bere, mai vrajesc o frumusete minora locala, deh…

img_3706
Spatile de joaca sunt ocupate indeobste de catre adolescenti -copiii sa stea la rand!- dar si de cei cativa copii rataciti in parc.
Chiar nu inteleg de ce a facut cineva parcuri daca sambata la ora 19, cand nu mai e caldura, sunt maxim 8-10 copii mici in parc?!

img_3705

Concluzii:
1. campania „strange cainii din Buftea” e apa de ploaie. La nici 300 metri de Primaria Buftea, cainii salasuiesc liberi in parc
2. politia comunitara e insuficienta, ineficienta  si invizibila. In parc se poate face orice, de catre oricine
3. cei care se ocupa de salubrizarea orasului nu au auzit ca si parcurile fac parte din citadela. Deci nu trec pe acolo, neam! Sau daca trec, isi iau banii de pomana!
4. o bere in parc, ce poate fi mai romantic? Un bun exemplu ptr prichindeii rataciti in parc! Sa stie ce trebuie sa faca atunci cand vor fi mai mari!
5. decat sa bagi banii in parcuri si asa inutile si asa neintretinute corespunzator, mai bine as face parcari. Dar cine-s eu sa judec sau sa emit pareri?
6. l-am vazut si ep deja celebrul Spiderman. Nu raspunde la salut. Nici nu ar avea de ce.. n-are 7 ani de acasa. Dar era cu gasca… o adunatura pe care o prezideaza ce deh… e om de baza, are trecere la primar, e cu coaie adicatalea. O laba trista!

style-now-you-look-like-shit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.