Parcul, cainii, comunitarii si o laba trista- UPDATE

Pe saitul de carcoteli locale, gasca lui Spiderman s-a revoltat. Noi nu facem, noi nu rupem, noi nu suntem…
Asa-i nu sunteti nimic! Sau corect era sunteti de nimic? Hmmm… chestie grea limba asta romaneasca… multe sensuri! Care gasca, care Spiderman? Aveti dreptate, ete poza…

castraveti-murati

Care sa fie de fapt ideea? E simplu: pe saitul cu pricina, unele pareri conteaza. Daca denigrezi persoana respectiva, informatiile date de ea, nu mai au valoare de adevar? Fals!

Rahatul ramane acelasi si in acelasi loc, fara sa fie nevoie sa-l parfumezi ca sa arate bine. E tot un rahat, care pute si fiind vara o sa puta si mai rau.

shit2

De ce cred eu ca Spiderman e doar o unealta? Simplu din nou: nu-l duce neuronul sa sinapseze fara ajutor. Si cum am mai spus, cainele scapat din lesa, daca musca, bun de plata e stapanul…. Bun acum avem de-a face cu o haita intreaga, nu ca ar conta…. Pentru linistirea spiritelor si pentru calmarea copiilor suparati din Buftea, componenti sau nu ai gastii lu’ Papuc, sau Spiderman, consimt sa pun eu de la mine din buzunar cele trebuincioase si sa le ofer remediul, in semn de impacare. Se administreaza, evident, oral:

3-mui

Asa ca mai punem o poza din Buftea, asa de amorul artei si trecem la un update despre „realizarile” din oras, in postul urmator… Nu de alta, dar zice lumea prin oras, ca actuala conducere a schimbat fata orasului cu 180 grade. As zice da, chiar cu mai mult, vreo 360, daca nu ma insel… Ca nu-s inginer, dar mi se pare ca Buftea se afla cam exact unde si cum se afla si acum un an si jumatate… Ete si poza:

img_3495

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top