Deoarece a cam trecut ceva timp de cand nu am prestat activitate jurnalistica locala si deoarece unii si altii mai mult sau mai putin pretinsi jurnalisti se joaca de-a gazetaria la adapostul anonimatului, am decis, cu poza mea pe frontispiciul propriului blog, sa deschid aceasta pagina, unde in ciuda multor dorinte, deja manifestate, voi scrie strict ceea ce gandesc, ceea ce cred, ceea ce constat. Spre deosebire de alti „scribi internetici”, de cate ori voi afirma ceva, voi argumenta. De cate ori voi critica ceva, sau pe cineva, va fi o critica constructiva, nu una facuta de dragul de a critica, asa cum vad ca e la moda in „presa” locala.

Nu sunt aservit nici uneia dintre puterile locale, asa cum se vor grabi sa afirme lumile, nu sunt platit de nimeni, nu am nicio apartenenta la Expresul de Buftea, nu sunt impotriva lor si nici nu ii combat.

Imi voi permite insa, oride cate ori mi se va parea ca incalca reguli elementare ale bunului simt, sau cum am scris mai sus, ale criticii constructive, sa ii amendez cu cate o replica pe pagina asta. e dreptul meu, asa cum a fost si dreptul lor sa o faca pe vremea cand scriam la diferitele fituici ilfovene.

Nu am nicio apartenenta politica, nu sunt inscris in niciun partid, nu simpatizez cu nicio formatiune politica, am scris la vremea respectiva atat ptr pedelisti, cat si pentru peremisti, sau pesedisti. La ora actuala sunt in acelasi loc in care ma aflam la inceput: un incomod pe care unii l-ar dori in curtea lor ca sa nu ii ating, altii m-ar dori mai degraba iesit din peisaj, ptr ca e mai ieftin. cert e faptul ca niciunii – si ma refer la „politicii” bufteni – nu ma doresc impotriva lor, mai ales daca am si o publicatie unde sa ma exprim.

Well, publicatia e blogul meu si aici voi scrie. Momentele de liniste din partea mea s-au terminat, ceea ce imi lipseste este timpul, ca informatie am, slava Domnului! Dar gasesc eu ceva timp, la un pahar de bere, seara inainte de nani-nani.

Mi-as permite inca de la inceput sa remarc activitatea prodigioasa a Expresului, care de-a lungul lunilor trecute de la instaurarea noii guvernari buftene, se chinuie sa tina pasul cu evenimentele locale. Laudabil, mai ales ca o fac gratis, condamnabil pentru ca fac asa cum am mai zis, o critica haotica si neargumentata, o critica care are din nefericire un singur scop: acela de a confirma existenta saitului cu pricina, acela de a-si stabili un rating cat mai mare, un trafic care sa ii faca vizibili. Poti face rating si scriind poveste, dovezile vii fiind serialele „Veta,Orcul si Manelele”, sau „Scufita Rosie”, ambele pe acest blog. Dar asta e alta poveste, ca sa zic asa.

CocosLand

Un răspuns

  1. De fiecare data cand aud sau cietsc despre subiectul 2012 ma cuprinde o liniste stranie. Inca de mica am simtit ca nu ma pup cu locul pe care il ocup. Il simteam ca pe un scaun foarte putin confortabil de pe care eram nevoita mere sa ma mut. Nu stiu ce urmeaza si, sincera sa fiu, putin imi pasa. Daca dispar, in sfarsit mi se indeplinesc dorintele. Daca nu dispar, what do you know!? BONUS. Deci pentru mine este a win-win situation . Te pup, as always

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.