OBAMALACUL

Campania electorala din SUA s-a sfarsit, marele castigator este Barack Obama, deci nicio noutate pana aici… Totusi se poate sa-mi fi scapat cate ceva de prin culisele succesului.
Iata si dovada: daca de regula oamenii se rezuma la a lipi un sticker, cu un mesaj, pe masina lor, eventual in spate, sa se vada la semafor, unul dintre ei a fost mai inventiv, sau mai original. Acesta si-a transformat un Cadillac Eldorado Convertible model 1963 intr-un adevarat mesaj ambulant, devenind astfel primul Cadillac sustinator al lui Obama. Din incrucisarea cu pricina a rezultat un… Obamalac!
Si ca totul sa capete o si mai mare doza de impact, la volan se afla (vezi foto), insasi actuala prima doamna, Michelle Obama, care a scos Obamalacul la o plimbare prin Muscatine, Iowa, USA. Probabil ca ea va pastra masina si o va folosi in uz personal, deoarece circula vorba prin targ ca Barack va primi in curand un Cadillac la fel de unic si original, foarte curand.
Ma intreb daca Traian Basescu ar fi fost in locul lui Obama si Dacia in loc de Cadillac, cum s-ar fi numit strutocamila romaneasca: Daciesescu, sau Basescie?

publicata de subsemnatul aici

3 thoughts on “OBAMALACUL

  1. Crede-ma Basescu nu ar avea o asemenea inspiratie. Mai degraba vom vedea o Becalodacie nu o Basescie; parera mea…. Iar ce s-a intamplat in SUA nu ma surprinde, Obama a stiut sa-si castige popularitatea prin toate mijloacele posibile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top