Nu ne-am nascut in locul potrivit!

Piesa baietilor astora e de mare angajament! Recunosc, ma regasesc in ea si sincer cred, ca mai toti cei de varsta mea, Generatia de Aur, Decreteii, si cei de pe langa noi, ca varsta, se regasesc si ei. Si din pacate nu numai noi!

Decreteii, generatia 1967-1968 sunt cei care au prins mai toate schimbarile vremilor! Si clar nu si-au gasit locul in niciuna dintre ele. Nici in vremi, dar nici in schimbari.

Daca in anii pubertatii am ratat la mustata ororificul trend al Soimilor Patriei, am devenit pionieri, comandanti de grupa, etc. Apoi mandri UTC-isti, facuti cu japca, SA DEA BINE LA CIFRE!

Am facut Revolutia, am servit drept carne de tun pentru schimbarea puterii si da, am fost acolo cand unii au vrut sa schimbe doar un pic mersul istoriei. N-am vrut Perestroika si am obtinut libertatea deplina. Am platit-o cu varf si indesat.

Acum, cei mai mult dintre noi sunt saraci, isi duc traiul de pe o zi pe alta, platiti cu un salariu de mizerie, la cheremul unor stapani nevolnici, si se intreaba cu amaraciune: care mortii ma-sii o fi locul potrivit si pentru noi?!

In mod clar, baietii astia  au dreptate! Respect baieti, trebuie sa va cunosc! Iata o invitatie la una dintre emisiunile mele, oricand, cu orice pret!

Corvin (Cristian Szilvassy)

corvin-11

3 răspunsuri

  1. Eu nu sunt de acord cu aceasta afirmatie, sincer…altele sunt problemele si nu locul, pentru ca de fapt omul ar trebui sa sfinteasca locul..ceea ce nu prea pare a se intampla!!!

  2. Eu cred ca nu m-am nascut in epoca potrivita. Eu trebuia sa ma nasc la 1900 sa simt muzica si poezie prin vene; nu scarba, ipocrizia si mizeria umana.! Total de acor. Piesa e de mare exceptie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.