N-a fost sa fie: Don Capo Bastone se retrage din politica

Am prmit vestea cu retragerea liderului PNL fara entuziasm, fara vreo clipire din gene, deoarece, intr-un anume cerc s-a vehiculat deja ca vor aparea schimbari majore in spectrul politic buftean.
Si cum Marian Gavrilescu cam are obiceiul de a se pisa contra vantului, iata ca nimic nu ma mai mira!

Multi se vor mira ca am postat aici si nu pe ziarul online dedicat buftenilor. Explicatia e simpla: marele comunicator al PNL-ului, Iulian Ichim, n-a catadicsit sa trimita comunicatul pe adresa site-ului Bufteni.ro. A trimis-o totusi pe unul dintre mailurile mele personale, care nu are legatura cu activitatile profesionale pe care le desfasor. Asadar, mi-am permis sa raspund cu aceeasi moneda: trimiti in privat, iti raspund ca atare.
Lasa, sa se mai bucure si Saitul de clevetiri locale ca a cam luat-o pe coaja la rating, sau  la fel, Buftea Alaiv, ca tot nu mai are subiecte de comunicat, asa de vreo 6 luni, de cand ne ameninta cu reconstructia aia totala. Asta, ultimul, se bate la rating cu blogul celuilalt tanar politician care are creier si coloana, dar care acum isi cauta pestii morti de prin acvariu.

S-a retras Marian Gavrilescu. Asta e o veste proasta, cei doi consilieri locali ai PNL nu vor mai lua cuvantul, pentru ca n-are cine sa-i mai pazeasca, si nici cine sa le puna vorbe-n gura. Asa ca, ioc proiecte, ioc dezvoltare, ioc iesit la rampa. Pentru opozitie e OK, ptr PNL va fi dezastru.

Se aude ca un intreprinzator particular, care amesteca constant afacerile proprii cu salariul de la stat, situat sub protectia strasnica a Ochiului Care Vede Tot si e Albastru, s-ar lansa in politici din partea PNL. Va fi cool, ne vom rade copios, si o vom face pana la capat, zic. Artizan al campaniei de imagine ar fi ospatarul-actor-securist, conserva inutila amplasata in coasta celor mari, care se joaca de-a jurnalismul prin urbe.
Mai sunt si cei doi fosti lideri PNL, maziliti de Marian si de noua organizatie PNL Buftea, care s-au intors, cu hartii la mana si cu cereri de plata retroactiva, pe motiv ca au fost diliti necorespunzator, ilegal si nestatutar.
Acestea ar putea fi si motivele  reale pentru care Marian a decis sa se retraga. Dar cum il stiu, daca l-as intreba, ar da-o in cotite si ocolite, ca sa scoata maxim din miscarea asa-zis politica, pe care a facut-o, transformand-o in capital de imagine.

Daca cineva de la PNL Buftea are ceva de zis, are un comunicat oficial, si o pozitie oficiala, de emanat, il astept pe adresa redactiei, office@bufteni.ro, sau live, face 2 face, sa-i fac celebri, intr-un format adecvat. Daca nu, sa ramana aici pe blogul personal si sa se promoveze cu lamai, ca tot merg impreuna cu shaorma 😉

Iata si emanatia penelista, asa-zis oficiala, care mi-a venit pe mailul personal:

23.01.2011

Partidul National Liberal, Organizatia Buftea, anunta decizia de retragere din activitatea politica a domnului Marian Gavrilescu, cel care a condus organizatia din octombrie 2009 si pana in prezent.
Datorita unor probleme de ordin personal, domnul Marian Gavrilescu a decis sa se retraga din pozitia de mebru PNL si implicit si din functiile detinute: Presedintele Biroului Permanent Local, membru in Delegatia Permanenta si Biroul Politic Judetean Ilfov.

„Dupa cum am mai declarat, am intrat in politica la insistentele si provocarile prietenului Marian Petrache. Sper ca am reusit sa contribui la evolutia organizatiei si sa onorez increderea acordata de conducerea judeteana a partidului. Regret ca nu mai pot continua, insa am convingerea ca PNL Buftea va continua evolutia poziiva din ultimul an. Mi-a facut placere sa comunic cu toate persoanele cu care am intrat in contact si plec cu o experienta de viata importanta. Multumesc!” Marian Gavrilescu

Vom reveni cu noi informatii imediat ce o noua conducere locala va fi stabilita.

Iulian Ichim
Departamentul de Comunicare
Partidul National Liberal
Organizatia Buftea

2 thoughts on “N-a fost sa fie: Don Capo Bastone se retrage din politica

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top