Mutre dubioase

In general simtul civic nu ma indeamna sa scriu articole, dar cum stiu ca-s voci care pun cretina intrebare: „da’ tu ce ai facut pentru orasul nostru?”, am decis sa-mi incep cariera de binefacator altruist. Si cine stie, poate deschid si o asociatie nonprofit si nonguvernamentala, apolitica, care sa se ocupe de diferite probleme, dupa modelul altor ilustri predecesori de-ai mei, evident tot bufteni.

Despre ce este vorba?

Acum vreo saptamana, aflat fiind la o cafea de taina la Calu’ Balan din Buftea, patronul acestuia, adica Catalin Buganu imi atrage atentia asupra a doua personaje dubioase care „marcau zona”. Se invarteau fara rost, patrulau Aleea cu Brazi, se uitau pe la case, de la un capat la celalalt al strazii.

Imi iau aparatul foto din dotare, fara de care nu plec de acasa, un Canon G10 care si-a scos cu varf si indesat banii, si le trag din interiorul incintei cateva poze la baieti, care culmea, la un zoom potrivit si-au dezvaluit mutrele de-a dreptul dubioase!

Acum nu zic ca erau borfasi, desi tinuta si mutrele ii recomanda, dar mai bine sa previi decat sa afli ca ai fost pradat, zic 😉

Si vi-i fac publici, ca poate ii mai vedeti pe undeva, tot asa, fara rost. Si puneti cap la cap informatiile si cine stie? Poate prevenim o mica parte a infractionalitatii care tinde sa ajunga la cote alarmante, mai ales in aceasta perioada de criza unde toti saracesc…

Iata o mica galerie foto, delectati-va:

dubiosii_1

dubiosii_2

dubiosii_3

dubiosii_4

dubiosii_5

Corvin (Cristian Szilvassy)

2 thoughts on “Mutre dubioase

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top