Liviu Varciu, specialistul in mirese

L-am reintalnit pe Liviu Varciu la Sala Palatului. Nu concerta, nu avea spectacol, era intr-un juriu. Ce juriza celebrul personaj monden? Mirese!

La Sala Palatului, in perioada 4-5-6 februarie 2011, are loc o expozitie de nunti si accesorii pentru nunti, rochii si alte costumatii, etc. Iar organizatorul s-a gandit sa faca si un concurs, Miss Mireasa, de la Ghidul Miresei, 2011. Whatever!

Ce nu stiam, este ca s-a nascut si o televiziune dedicata acestui segment, insa daca exista Agro Channel, care verifica adancimea brazdelor de  pamant si grosimea stratului de  balegar aferent, de ce n-ar exista si Nunti TV?

Si Nunti TV ii ia lui Varciu interviu, ca ba aia, ba ailalta, ca e celebru, ca e frumos, ca e dorit, ca alea alea.

Ce nu mi-e clar e daca Liviu a fost invitat in calitate de expert in mirese, data fiind experiza in domeniu, dobandita de-a lungul celor doua nunti la care a participat in calitate de mire, sau se pregateste sa faca vreo pace cu DJ Hara si cu ocazia asta poate scoate si un discount la rochie si aranjamentele de nunta? Cert e ca l-a intervievat Nunti TV si ca a jurizat mirese, deci oarece expertiza are omul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.