Jos, foarte jos, extrem, de jos…peremist adicatalea…

Ete ce a reusit sa scoata dupe scremeri indelungi o minte indurerata de constipatia deloc fecunda care i-a depasit cotidianul si s-a tranformat in constipatie perena:

„Corvinash cit: „Asta e orasul nostru”.

Pai bine mai oameni buni hai sa va zic de ce
rad.
Autorul acestei afirmatii este dl. Cristian Szilvassy …hmm … ce
nume pur Buftean!
In alta ordine de idei domnul Szilvassy de origine
maghiara cunoaste atat de bine problemele urbei noastre pentru ca este de
foarte mult timp venit pe meleaguri Romanesti in speta in Buftea cam
de 3 ani timp in care chiar el declara ca pleaca dimineata de acasa si vine
inapoi tot dimineata drept pentru care se auto-numara si el printre
cei care chiar merita sa considere Buftea orasul lor.
Razand incerc sa-l
inteleg pentru ca se trage din specia maghiara care are un singur tel
in viata, acela sa ne cucereasca.
BUFTEA PAMANT ROMANESC!!! „

Citat de pe saitul de clevetiri locale unde refuleaza fosa septica peremista ramasa in viata! De ce o denumesc asa? Pentru ca din 28 de mandate de primari, unicul oras unde s-a pomenit sa existe un primar peremist este Buftea! Si tot aici, conform logicii elementare, cateii acestuia latra la luna, atat timp cat nu-s ocupati cu toaleta proprie, sau a altui caine mai mare (ptr cei care nustiu, ete poza).

Deci cat au limba libera, varsa dejectii fara noima.

E trist cand ultimul argument este acela ca imi doresc sa cuceresc o portiune de tara de care sincer ma leaga un singur lucru: faptul ca mi-am cumparat o proprietate in zona.
Pentru cultura generala a celui care va deveni (din nefericire) inginer, desi astazi a fi proaspat inginer este echivalent cu a fi sub un sofer la o banca, declar: am dubla cetatenie: romana si greaca, si desi numele este maghiar, am nationalitate elena. Da, nationalitatea se ia dupa mama si in acest caz, mama mea fiind nascuta in Grecia si imigrata in anii ’50 in Romania, eu dobandesc nationalitatea ei. Poate mai ridicam nivelul cultiral al spetei inginerilor in devenire…
Nu stiu de ce ma obosesc, este evident ca specimenul e de-a dreptul cretinoid din nastere, apoi „cizelat” in cretinoidisme via formarii ulterioare, sunt insa curios ce pozitie va adopta primarul orasului, Ion Stoica, deoarece daca idiotul de Eugen Duta este asimiliat si considerat ca portavocea inalt demnitarului public in functie, acesta reprezinta si pozitia sa de facto. Din ciclul dupa chipul si asemanarea domnului primar.Nu mai pomenesc de saitul de clevetiri locale care a permis un asemenea atac sovin, extremist si xenofob si care poate fi cu usurinta catalogat ca partinitor, dar in fine….
Da, Buftea e pamant romanesc, o dovedeste (suplimentar) si nivelul unora dintre locuitorii ei. Cu un exponent ca Eugen Duta, jur ca e trist ca Buftea e in Romania, insa e exact la locul ei! Dar cu siguranta va ramane asa: de toata prastia!
Si ca sa mai consemnam o pagina la fila Eugen Duta peremistul lovit de angoase, prefer sa mai aduc aminte locul si rolul acestuia in societatea bufteana prin poza in care este alaturi de echipa prabustita in Liga III, poate sinapseaza careva de ce idiotul latra, in ce scop si in ce directie. Extras din postul precedent..

Ma scuzati ca-mi pasa de ceea ce se intampla in acest oras in care am cinstea sau norocul, rusinoasa pozitie sau nenorocul de a locui! Si regret ca saitul local permite peremizarea sa si acapararea intr-o directie -fie ea si gresita- pierzand statutul de liber arbitru care l-a facut atat de popular

2 thoughts on “Jos, foarte jos, extrem, de jos…peremist adicatalea…

  1. ciprian….”innebunit” si Mister…dupa Mister se cam punea punct…dupa aia numa’ semnu’ntrebarii. Si da, veritabilul „mascaresti” se sincronizeaza cu usa cortului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top