Haxorul Guvid

E simplu: pentru ca Suzeta l-a taiat de la portia de anilingus reciproc, l-a manat pe caile cyberspatiului pe Guvid. Si a devenit haxor. Mare.

Suzeta a plans: nu ma razbuna nimeni! Am ajuns de rasul curcilor! Nu e oratanie in toata comuna de rahat in care habitez, care sa nu rada si cu penajul de pe dorsala de mine. Fa ceva, o tu, atotputernice Guvid Dintre Liniute. Da de pamant cu rautatile alea care il citesc pe Povestitor, arunca cu pietre in ei. Musca-l si pe scriitor, nu imi pasa daca o faci de oua, sau de fese, numai musca-l, ca nu mai pupi rozeta mea maronie, cate zile bicisnice vei avea!

Guvidul Dintre Liniute, iata-l:

a spus mahnit:  ce sa fac iubirea mea, inutila mea? De Povestitor nu ma pot atinge. Ne cumpara si ne vinde pe amandoi de 5 ori, cu noi de fata, si tot nu ne-am da seama. Nici nu ne-am putea opune! Are ouale mai tari decat voi avea eu vreodata dintisorii mei de lapte! dar stiu ce voi face! Ma fac haxor! Asta e solutia, clar, ma fac haxor. Si asa sunt la fel de inutil ca tine, si asa ard gazul de pomana, si asa nu fac nici macar umbra pamantului, ma fac haxor! O sa ma prefac ca sunt… Corina. Altceva nu imi poate trece prin creierul meu neted. Seman cu ea. Sau cred ca seman si cu ea. Nu ma pune sa gandesc acum, ma doare cat de prost pot fi! Tii minte ca ai spus cat de mult seman si cu ea si cu tine si cu orice femeie, cand mi-am pus ciorapii de la bunica si fusta aia de am cumparat-o de la solduri?!  Ce mai conteaza, il sparg pe Povestitor, o sa fiu Corina. Ma fac.. haxor travestit. Sa moara si Tarki si Naomi de necaz! Si daca ma enervez si mai tare, ma apuc si de cantat!

Asa ca, zis si facut, cu abilitatea unica a mononeuronalului care a auzit in viata lui de faptul ca poate folosi un proxy, Guvidul Dintre Liniute a purces la travestirea cu pricina.  Joaca i-a mers pret de cateva ore, cat Povestitorul impreuna cu Cel Pierdut, se intrebau cine o fi travestitul. Apoi a fugit la portia de labitze cu suspine, pe care a castigat-o pe deplin. Pana acum!

Aaaah, era sa uit: haxorul travestit are si blazon. Vreti sa-l vedeti? Voila:

S-o stapanesti sanatos!

4 thoughts on “Haxorul Guvid

  1. Vai, Ambrozia… si Sanda? Da’ cine-s Sanda? Si cine-i Suzy? S-au luat de tine? Te-au amenintat? Amanunte! L-au trimis pe haxor sa te floodeze? Am auzit ca au un flood nou: cu ventilatorul…

  2. Sanda e un nimeni care nu are ce face si ataca lumea. Suzy e si ea o ratacita frustrata care detesta faptul ca nu e laudata cat trebuie, desi i-am zis de nenumarate ori ca eu sunt femeie si imi plac barbatii nu vrea sa inteleaga, trebuie sa scriu zilnic pe unde apuc cat e ea de frumoasa, de aceea o sa merg la un WC public si o sa scriu pe toti peretii cat e Suzy de suzy. Poate atunci va fi multumita. Ah azi mi-a zis ca`s tradatoare, de ce ? nushtiu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top