Hater: a fi sau a nu fi!

Desi baciul Chinez a pus o intrebare clara: „Cu ce vă ajută faptul că vă declarati/sunteti hateri?” de fapt raspunsul pe care-l cauta este altul. Si atunci intrebarea ar trebui reformulata dupa cum urmeaza: „De ce sunteti hateri? Ce va determina sa fiti/sa va declarati hater?”.

chinezu
Si la fel de evident, pe blogul domniei sale, au aparut fel de fel de elucubratii anatomo-patologico-senzitivo-intelectuale, in care diferiti insi incearca din rasputeri sa dea o limba cat mai catifelata gazdei, fara a ocoli scoaterea in evidenta a propriilor valori, mai mult sau mai putin existente.

Acum stau eu si ma intreb ca prostul, lipsit de argumente si in ochii multora si de logica: de ce as intra sa comentez acolo si sa incerc sa-mi impun ideile, sau macar sa le fac cunoscute, cand de fapt ele nu se vor, nu se vor citite, nu se vor bagate in seama si mai mult, reprezinta o amenintare atat pentru cel care a pus initial intrebarea, dar si pentru masa de aplaudaci de circumstanta?
N-as face o mare greseala? Nu m-as amesteca in troaca, pentru a fi ulterior maruntit si mancat, fara echivoc? De fapt nu este nimic altceva decat o capcana din care se doreste scoaterea in afara legitatii, logicii si a normalului a existentei conceptului de hater si a neajunsurilor pe care acesta le aduce blogosferei, comunitatii 2.0, recte a piscotarilor 2.0.

Nu, merci, Chinezule! Cu tot respectul! Ce, noi te intrebam de ce esti blogger?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.