Despre produse de cosmetica, Baciu Chinezu si analogiile de rigoare

Ma uitam prin statpress sa vad ce si cum si am bagat de seama ca Baciu Chinezu a pus banner catre mine la el pe blog, asa cum a zis, deci ardeleanu’ s-a tinut de cuvant si tre’ sa-i multumesc inca o data ptr asta. Fain omu’! Zice ceva si face.

Ce mi-a atras insa atentia? In statpress vad ca ajunge un ratacit la mine pe blog, venind de la postul asta al Chinezului. Dau si eu o geana sa vad ce mai propovaduieste Chinezu, ca pe asta il baga lumea in seama si pasamite zice lucruri interesante. Vezi de treaba!

Zice Chinezu acolo ceva de antiperspirante si sampoane Dove, ca le testeaza dar se pricepe la ele la fel de tare ca si la masinile pe care, tot accidental, le testeaza. Zic bun, avem un punct in comun: nici eu n-am habar de parfumuri si alte smecleuri de dat pe moaca si sub brate, iau un spray, sau un sapun d’ala Mennen Speedstick sau ceva de gen si gata treaba. Totul e sa nu put atat de tare cat sa zica lumea ca am murit.

Dar ce-mi bubuie mintea? Se presupune ca de aia are Chinezu par asa frumos, de-l recunoaste toata lumea de la o poasta! Ca se da cu cine stie ce! Si mai citesc o data ce scrise, doar-doar mi-o fi scapat ceva. Neah! Asa ca am ajuns la inca o concluzie. Ne dam amandoi cu ce apucam, ca de aia avem (sau aveam) aceeasi freza la un moment dat. Si de aia dupa cina cea de taina la care fuseram imortalizati in poza de mai jos, unde onor Adi Hadean bucatarise nu mai stiu ce, a doua zi, o pisichete ma interpeleaza la un targ de nunti unde pozam niste balari: Esti cumva ruda cu Chinezu? Ca erati aseara la masa impreuna si semanati bine de tot.

Acu’ se mai pune doar intrebarea daca el seamana cu mine, de e asa frumos,  sau eu cu el, de avem amandoi par stralucitor si matasos? Poate pe viitor ne ducem amandoi la un show din asta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.