Cum se confunda Cabral cu gunoiul de pe Internet

Ei bine, deschide nea Cabral Explorerul, si la indemnul dracu’ stie cui, descopera un articol mai vechi de al meu, de pe Masini.ro, scris la rubrica Tarani Fara Frontiere. E un fel de campanie, cu instantanee din trafic, care incearca, dupa puteri, sa fie un indemn la civilizatie rutiera, etc. Dar deh, greu de priceput, la unii…

Si da, se pare ca am comis o eroare, dar nah, cine nu munceste, nu greseste.

Ce ii rerposez eu lui Ibacka? Simplu: daca credea ca am gresit, cum nu suntem in concurenta cu Acasa TV, nici cu vreo publicatie unde binevoieste domnia sa a scrie, putea pur si simplu, colegial, si intr-un mod profesionist, sa imi atraga atentia. Un comment simplu, un mail, ceva… Dar el nu, Batman, Batman….
Dar cum dansul se pare ca e in cautare de faima, sau ratingul emisiunii sale scade, ce s-a gandit? Ia sa mai culeg o farama de glorie de pe spatele unui amarat? Hai sictir domnu’ Cabral! Ca de la ziarist la ziarist. Ce ai facut tu este simplu, o marlanie de doi lei, iar turma care te-a urmat n-a facut decat sa-mi dea dreptate: Romania e plina de tarani (cu sau fara „z”, dupa „t”).

Unde e diferenta dintre tine si altii care fac pe moralistii pe net, dupa o cautare pe Google? E la Glina, trust me! In mod normal nici nu trebuia sa ma chinui sa-ti raspund, insa ca sa nu crezi ca faima, sau numele ma sperie, am facut-o simplu, si civilizat pe blogul personal. Cat despre Masini.ro, chiar daca sa presupunem ca am gresit, scuzele mele, nu cunoastem noi, cei din presa auto, toate utilajele de deszapezire, combinele, semanatorile si vidanjele care se fabrica! The Boss parea doar un nou kitsch de numar de inmatriculare de „smecher”. Punct.

Cat despre ultima tuta care a comentat, Morena, sorry, dar nu pot cobori nivelul discutiei pana acolo! Get a job, get a life, si cand la cei peste 30 de ani ai tai o sa poti sa afirmi ca nu te mai intretin parintii, ia-te cu dintii de mine. Pana atunci mucles, ca esti doar o inutila frustrata. Si da, esti intr-adevar urata ca limba rusa!

Corvin (Cristian Szilvassy)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top