Chestia cu pupatu’n cur

Stateam astazi cu un amic bun, da’ bun de tot, un tip misto si destupat dupa ureche, ei bine stateam la o palavra pe yahoo messenger.
Si din discutie extrag urmatoarea dilema existentiala:

Cum mama naibii traiesc unii, cu unicul scop palpabil si vizibil in viata de a prinde un loc liber la pupat, pe o buca paroasa? Asta evident cand n-au mai prins loc pe vreun coi imparosat unde sa-si lase scurgerile salivare adunate pe buzele pompos reunite intr-un sarut tandru…

Asta-mi aminteste de vorba geniala a unei prietene, care afirma: „unele fiinte (femei -n.r.) sunt facute ca sa le privesti, cand din genunchi asezate, se uita la tine, tandru, in sus„. Privirea aia amestecata de bovina emotionata, tandra si aproape excitata, mandra si totodata curioasa, daca face bine ceea ce face ?!

Ca mascul inteleg sa pup un cur de femeie misto, nu prea gras, cu scopul eveident si declarat da a-l fute.  Restul… e CanCan

Nota bene: de aceea se recomanda pozitia 69! Se evita asezarile penibile, concluziile jenante, parerile de rau….

2 thoughts on “Chestia cu pupatu’n cur

  1. Poate ca ai dreptate. Uneori viata te duce atat de departe incat exagerezi. Ciudat ca spun eu asta nu?Multi ma acuza ca pup in fund unele persoane. Sti ce? Eu stiu ca nu e asa; asta e tot ce conteaza.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top