Cei buni, cei puri, cei nevanduti

Mi se umple gura de voma si fiere cand dau pe cate un blog, sau pe cate un site de cate unul care se da, asa de la sine putere, curat si drept si bun si neatarnat.
Dragii mei, Victor Ciutacu a avut coaiele sa o recunoasca, si-l dau pe el exemplu pentru ca este cel mai vizibil si la indemana ” Fiecare om are un pret, al meu e mare”. Citeste cine vrea, ca de inteles putini vor putea.
Sa ma lase naibii toti deontologii si purii si echidistantii, care daca cred ca au batut palma intre 4 ochi si 4 pereti, sunt curati ca ghioceii. Ca nu i-a vazut nimeni. Un secret nu este ceva ce stiu doi oameni. La doi, e deja informatie publica! Unica asemanare cu floarea respectiva e pozitia: pozitia ghiocelului.
Si indiferent daca a existat sau nu un contact/contract, daca s-au vehiculat sume, sau bunuri materiale, la mijloc, chiar daca acestea au lipsit cu desavarsire, prin natura sa, omul este subiectiv.
Obiectivitatea apare numai in cazul cand nu se vorbeste la persoana I.
Drept pentru care, tuturor deontologilor cinstiti si curati si nevanduti, care fac presa sau se dau formatori de opinie pe bloguri, saituri si alte daravele media, le dau o netarmurita si sincera, dar subiectiva, muie!
Presa e libera si echidistanta in manualul de jurnalism, anul 1. Cu mentiunea ca dupa relatarea faptelor exact asa cum s-au intamplat, mai trebuie sa-si dea acordul seful de sectie, redactorul sef, sau sef-adjunct, directorul executiv, directorul comercial, si nu in ultim rand, patronul, sau nenea ala cu banii.
Asa ca, fiti echidistanti fata de penisul meu, toti care va dati curati 😉

SEAT ptr cunoacatori
SEAT ptr cunoscatori

Si daca in decursul unui singur an, din somer cu fite, care nu pleaca capul, iti cumperi o masina noua, straina, chiar si spaniola, si iti mai deschizi si vreo 2 biznisuri, mici, mai da-te in pula mea de cinstit care te gasesti sa dai cu piatra si sa-ti ridici statuie narcisista autocontemplativa!

Corvin
Corvin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top