Basescu sau nu? Paradigma zilei.

N-am mai scris pe aici de o vreme pentru ca nici nu am timp si nici blogger nu ma simt a fi. Bloggerii sunt paria jurnalismului, ca sa fim intelesi!

Ce am eu a reprosa tandemului Ponta-Antonescu? Mi-e egal de ei, imi sunt indiferenti si nu cred intr-o tara condusa de ei doi, dar asta este o alta poveste. Ce nu inteleg eu este cum ei doi, alaturi de senatorii si deputatii romani, care au fost votati de cetateni pentru alta treaba, reusesc sa schimbe vointa unui intreg popor. Sau ma rog, a celor care au iesit la vot si au decis ca da, Traian Basescu este cel pe care-l vor presedinte. Si nu o singura data, ci de doua ori la rand, plus un referendum
Mi se pare mie, sau tara asta este guvernata dupa legi strambe? Adica alegeri prezidentiale, tara decide ca il vrea pe X, apoi vine o mana de oameni si decide ca NU, ce a ales poporul este prost si ca ei au dreptate. Nu domnilor, poporul are dreptate, poprul a ales, voi nu vreti decat acces la ciolan.

Astazi, asta este paradigma mea: o minoritate vocala este mai presus de o majoritate tacita?

2 răspunsuri

  1. Offff, Corvine! Mi-era teama ca tot „basist” ai ramas si mi s-a confirmat temerea. Ai sa vezi pe 29 iulie ca „minoritatea aia vocala” care vrea sa-l schimbe pe Basescu, – prea satula de porcariile sale, – este o majoritate (tacuta intr-adevar) de peste 65%…
    Dincolo de parerile politice, salut revenirea ta intre bloggerii activi.

    1. Nu reiese de niciunde ca sunt sau nu basist. Reiese doar ca nu-s de acord ca 3-400 de oameni, votati pentru multe altele, sa decida ceva ce cateva milioane au votat, ales, decis, hotarat. Pur si simplu nu mi se pare normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.