Ba, voi asa vreti sa conduceti tara asta?

Prin peregrinarile mele de-a lungul si de-a latul patriei am vazut destule. Si deseori am avut aparatul foto la mine, alteori nu.

Insa cand am zarit filiala PSD din Blejoi, aparatul era pornit, activat, incarcat, gata de imortalizat. Pentru ca baietii astia fac  ce fac, o duc pe caile lor greu de patruns si cand o dau de gard, o fac intr-un mod memorabil. Apropos ba PeSeDistilor, asa vreti voi sa conduceti tara asta? De prin cantoane si alte maghernite? Da’ aveti ceva credibilitate, nu gluma!

 

2 thoughts on “Ba, voi asa vreti sa conduceti tara asta?

  1. E criza, Cristi. Pe seceta asta nu mai inchiriaza nimeni un sediu mai acatarii. Important ar fi sa fie idei pentru a porni motoarele, sa simta romanasul ca poate trage aer in piept fara sa se teama ca si asta e pe sfarsite. Mai apoi ne cumparam si costum Armani, lotca cu motor mercury si penar vuitton. Ai putintica rabdare, mon-cher. Ce mare credibilitate au Basescu, Boc, Udrea, Oprea, Anastase, Funeriu, Ridzi, EBA, Hoara, Spanu, Visan chiar daca au conturile cat casa? Ii iubesc romanii mai mult ?

    1. Nu-i vorba de asta, nu am zis ca altii au credibilitate ca umbla-m lucruri scumpe. Dar tre’ sa recunosti, sediul ala de partid e de mare angajament. Face un (de)serviciu de imagine de-a dreptul hazliu. Si aveti voi acolo, la „marketing” niste baieti al dracului de „priceputi”, vezi si linkul din articol 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top