Sa nu te pierzi cu Firea!

Firea iese din nou la rampa.Si asa cum ne-a obisnuit,o face in stilul antenisto-voiculesco-securisto-marxist-stalinist: nu ai copii, nu esti capabil sa conduci o tara, ba mai mult, lasa sa se intrevada ca nu te califici nici pentru obtinerea statutului de cetatean sau membru al societatii.
Atacul Contesei de Milfov este indreptat impotriva candidatului PNL Klaus Iohannis. El nu are mostenitori. Dar Firea nu se intreaba daca nu cumva sotia acestuia o avea vreo defectiune… femeiasca. Nu, in mintea ei de moldoveanca obsedata sexual, Iohannis este sterp, impotent, inapt. Pentru ca nu are copii.

Gabriela Vranceanu Firea

Deci, ca sa conduci o tara trebuie sa treci mai intai prin Patul lui Procust, cu tot cu felatia de rigoare, sa umpli niste ovare cu copii cruzi si sa lasi cel putin o femeie gravida.
Si asta vine din gurita (usor spurcata) a „doamnei” Firea. Care se intampla sa fie sef de campanie a lui Victor Viorel Ponta. LATER EDIT (ca sarira PeSeDistii pe mine,gramada) – Gabriela Firea nu este sefa de campanie, e purtator de cuvant, PR cum e la moda acum. Deci,Ponta care si-a tras-o cu Daciana, in spiritul Partidului Unic PSD. Si a insamantat-o pe Daciana, deci poate sa ne insamanteze linistit pe toti, nu-i asa? Sa ne-o traga, zic. Cel putin cinci ani…

Gabriela Vranceanu Firea, Vitor Ponta

Ce se intampla insa cu precedentul creat deja de catre Tatucul Iliescu? Asta i-a tras-o Romaniei mai bine de un deceniu. O are mare, deci. Insa ghici ce?! Nu are copii. Ion Iliescu a fost bun sa conduca o tara? Fara sa aiba copii?

Pai tot in curtea PSD se afla astazi si Gabriela Szabo. Ba chiar e ministru. Nu are copii. Cum poate sa conduca Ministerul Sportului?!

Concluzia este una singura. In 2 noiembrie 2014, ai grija unde pui votul, cetatene! Nu te pierde cu Firea! S-ar putea sa te trezesti cu un stat din care sa fii dat afara daca nu ai procreat. Sau si mai trist, s-ar prea putea, cu un asemenea sef de campanie* si PR al Partidului Unic sa te trezesti ca se reinvie practicile naziste si sa ajungi in vreo tabara speciala. Unde sa-ti cante Hans… pardon, Firea la mitraliera.

Gabriela Vranceanu Firea, Gabriela Szabo

* „Gabriela Firea nu este sefa de campanie, e purtator de cuvant, PR cum e la moda acum„.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top