Piscotul si iaurtul

Cum sa faci cunoscut lumii faptul ca produci iaurt si ca desi e de cacat, vrei sa-l prezinti ca fiind A-Class? Simplu: chemi niste A-listeri, sau pur si simplu niste bloggeri inca neimpliniti, care se pricep de minune la raspandit cacatul prin cacatosfera si ii duci la un piscot cu iaurt, pe care ei il transforma apoi in iaurt 2.0 cu iz de cacat 2.0, in care inmoaie piscotul 2.0 pe care l-au primit pentru reprezentatie.

Iata de ce cred eu, cacatul 2.0 si A-listerii nu-s decat o singura entitate mare, omogena si fetida, iar urmatorul pas logic pe care cei cu capetele pe umeri, recte Colegii si cei ca ei, ar trebui sa-l semnaleze maselor populare: nu mancati cacat! Aka nu inghititi ce va vand A-listerii si specialistii pulii din blogosfera si social media online romaneasca, decat daca sunteti muste, viermi, sau alte taratoare mancatoare de cacat. Aici se includ si scatofilii, cu drag, dar macar aia o fac pentru o erectie.

Studiu de caz: se iau bloggerii, se duc la o fabrica de iaurt, se lasa liberi la inmuiat piscoturile in produsul slobozogen si se publica rezultatele mirobolantului studiu. Concluzie logica: e cu bloggeri, e cacat, nu e iaurt! Concluzia lor: e cel mai tare iaurt de pe planeta!
Concluzia mea: prea bun, prea de la tara, prea pentru prosti!

Colegi din toata haterosfera si afiliatii lor: nu mai consumati Danone! E contaminat! Contine mari doze de cacat 2.0 si firimituri de piscot.

2 thoughts on “Piscotul si iaurtul

  1. http://uli.ro/?p=8124
    Articol similar, bravo hatere!
    Trendsetters by Danone via bloggeri “masa de manevra” sau “vedete de carton Internet”
    Cum se face asta?
    Se ia o agentie pe nume http://www.standout.ro/ (pozele lor aici, combinatorii http://blog.standout.ro/ )care are topul vedetelor de carton de pe Internet aka al coruptilor pe bani sau “o maslina” sa scrie numai de bine, aceasta agentie prin intermediul Elenei Ciric (ea nu a scris despre Danone, i-a scos pe fraieri la inaintare) http://elenaciric.ro/ ii cheama pe “trendsetteri” sau “raspandaci” sa faca galerie la Danone, poate ne spune si noua pentru ce sume sau momeli.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top