Hater wannabe

E nasol cand incerci de ceva timp sa devii influencer si aplicatul de limbi matasoase nu agata nimic. E momentul ala  pe care nu stii sa-l definesti, dar este atunci cand pe limba nu-ti raman decat scame sau -Doamne Fereste! cine stie ce alte materii si materiale, in functie de locul unde ai prestat. Si atunci luminita de la capatul tunelului este sa devii hater. Sau cel putin asa vibreaza intr-un simulacru de sinapsa, unicii doi neuroni ramasi functionali.

Unii incep prin a fi mici trolli, altii o dau direct in Liga Mare, ca doar au batut la Portile Infinitului Piscot ca influenceri wannabe. Se vor direct hateri. Cat poate fi de diferit? – isi spun ei. Pai cam la fel de diferit pe cat e de diferita cultura franceza de cea damboviteana, chiar daca cea de a doua are pretentii de infratire cu Micul Paris. Adicatalea degeaba stii tu jocul, daca duci crosa stramb! Hater nu devii! Te nasti troll si daca sufletul tau mic si negru iti da ghes, ajungi intr-o zi hater. Dar pentru asta ai nevoie de ceva ce sa hateresti sau mai pe romaneste sa urasti, sa detesti, sa vrei sa-ti dedici din timp pentru a-l combate si culmea, fara sa-ti pice pentru asta niciun piscot. Acel ceva, care pentru mine sunt bloggerii de cariera si asa-zisii Social Media Guristi (nu asta e pluralul de la „Guru”?).

hater wannabee

Cam asa e si cu fratele Mariciu, care a descoperit el niscai plagiat intr-un videoclip  al lui Stefan Banica jr. si a decis sa-si incerce norocul la Portile Infinitului Piscot dintr-o zona care-i vine la fel de bine pe cat mi-ar pica mie sa descriu moda contemporana. Adica Mariciu haterul…

Fratilor, fiti ceea ce sunteti, nu incercati schimbari atat de radicale de imagine! Se prea poate ca odata intrati (chiar si numai cu varful pantofului), intr-o lume pe care n-o cunoasteti, nu va reprezinta si care va depaseste precum trece MIG-ul pe langa o rata obosita, sa nu mai existe cale de intoarcere si sa realizati ca sunteti fix in acelasi loc de unde ati plecat: intre lumi, nici caruta, nici magar, dar oarecum si cu sula-n c..oaste si fara sufletul in rai. Adica sa nu va mai primeasca inapoi nici Oastea Domnului Piscot, din care tocmai ati pasit in afara, nici cea a haterilor, care oricum au nasul mai fin decat ceilalti si care oricum au masuri punitive mai aspre si de mai lunga durata. Fiti siguri ca stiti ce vreti! Asta daca ati stiut vreodata.
Nu poti fi hater wannabe. Poti sa fii maxim influencer wannabe  sau adept al vreunei miscari de tip Piscotall Intitiative si sa-ti astepti cuminte, randul la piscot sau dupa caz, la firimituri din el.

4 thoughts on “Hater wannabe

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top