Digi 24 are crainici oieri

Greata de prezentator de la Digi 24, n-a auzit in viata lui de noimele jurnalismului, ca sa nu le spun norme, ca deja e prea mult. Oricum, cei de la Digi 24 demonstreaza, de fiecare data cand am proasta inspiratie sa le urmaresc balmajelile, ca nu sunt niste profesionisti si ca sunt doar prieteni cu jurnalistii. Niste oieri. Nimic nou sub soare, o televiziune inventata pentru a stoarce banii de la amaratii care alta bucurie in tara asta, in afara de fotbal, nu mai au.

Inaptul respectiv, unul dintre cei doi crainici, este stelist. Nu-l condamn pentru asta, cel mult il dispretuiesc. Insa este inadmisibil ca in momentul in care este crainicul unui meci de asemenea anvergura, Rapid -Steaua, tu sa-ti manifesti pe fata simpatiile. Adica da Steaua golul egalizator, OK. Atat poate Rapidul. Dar tu, crainic de ocazie, esti stelist in afara serviciului.losewre. Sa strigi un „goooooool” atat de lung, cam cat tunelul din care vin jucatorii, este deplasasat. Asta ca sa nu mai spun ca nu toti amatorii de fotbal romani tin cu Steaua Bucuresti. Esti crainic, esti impartial. Esti spectator, te manifesti ca atare. Esti crainic la Digi 24, esti oier si behai ce vrei, gen.

Insa vorba ‘ceea, ce sa le ceri, atat pot saracii!

rapid-steaua

Sursa foto EVZ.

Cat despre meci, interesant de observat cum din repriza a doua, arbitrul Coltescu n-a mai vazut decat contactele fizice initiate de rapidisti. Adica vede cu un singur ochi. O fi sunat cineva de la Palat? Gigi Behehehecali a dat drumul putinii de branza la vale?

Asa meci, asa arbitrii, asa crainici, de la o asa televiziune. Hai sictir!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top