Chestiuni de cromatica si mesaj

Calea Grivitei, acum cateva zile… Dupa alegeri, ce-i drept, dar insa cu nelinistea si nesiguranta zilei de maine. Cine va conduce Romania?
Stand la semafor, studiam configuratia zonei. Dezordine si iar dezordine, in tot:  cladiri, amplasarea lor, trafic, cabluri… Deodata cromatica, relativ intamplatoare, imi da un pumn in ochi. Dar nimic pe lumea asta nu e intamplator, zic.
Ce e rosu, se aseamana si la culoare si la text, dar mai ales la continut, ca sa nu zic la mesaj??  Chestiuni de cromatica si mesaj, imi spun. Prea subtile pentru populis…
Cu ajutorul nepretuit al maestrului Florin si al prietenului Photoshop, am evidentiat (de fapt maestrul Florin a facut-o, eu doar am apasat butonul la aparatul de pozat), ceea ce eu vazusem si in multicolor. Pentru toti ceilalti insa, exista fotografia urmatoare.
Enjoy si vorba aia: citeste cine vrea, intelege cine poate. Ma rog, vede si intelege, ati prins mesajul, ca doar cei care ma cititi sunteti mai destepti decat cei care-i citesc pe ceilalti ;))

img_8856web

4 thoughts on “Chestiuni de cromatica si mesaj

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top