Cand nebagatii in seama au pareri

Ma distreaza cand toti nebagatii in seama au pareri. Ma distreaza si mai tare cand au pareri despre mine. Si cand parerile lor sunt nascute din frustrarea de fi niste semidocti neimpliniti, distractia devine maxima. Sa luam la intamplare trei piticoti, trei exemple vii ale axiomei care spune ca multi ar trebui sa prezinte pasaportul  la intrarea pe internet. Un pasaport special, acordat pe baza de IQ, cunostinte generale, examen de limba romana sau dupa caz, engleza. Un pasaport care sa acrediteze ca esti biped, vertebrat, ambidextru, capabil  sa te sustii singur in viata de zi cu zi. Un pasaport care sa-ti dea dreptul sa ai pareri. Probabil ca internetul ar deveni pustiu!

passport-to-the-internet1

Primul care isi da cu parerea, este un fost chelner al Tavernei Studioului. Probabil nemultumit ca de obicei plateam  cu cardul (cand plateam) si ca nu aveam obiceiul de a-i  da bacsis. Asa se intampla cand esti prieten cu patronii. Mergilaei la carciuma si ar fi si culmea sa dai bacsis angajatilor. A plecat de la Taverna pentru a-si implini visul de a deveni mai mare,mai puternic,mai bogat. La un moment dat era casierita (exista si casier) la Lidl, in Buftea. Da, un om cu adevarat potrivit sa judece si sa-si dea cu parerea vis a vis de cei din banii carora este pana la urma platit.
Caci eu client, platesc la carciuma ce consum, o parte din banii aia reprezinta si salariul sau. Fix la fel si la Lidl. Cumpar o hartie igienica, X% ajunge in buzunarul sau.

Acum probabil presteaza pe Centura Bucurestiului, caci se pare ca stie exact ce tarife sepractica acolo. Amice, cat mai e „scurtul”?

sarac 1

Mai departe, o demoazela care vinde uleiuri de masina isi da si ea cu parerea. Ce daca e blonda, ele nu au pareri? Cica as exprima niscai concepte psihologice. Nu papusa! Nu cunosc psihologie, cel putin nu mai mult decat cea de nivelul unui shaormar. De aceea nu imi dau cu parerea. Ar fi vrut papusa! caci a absolvit cu brio Universitatea Transilvania Brasov Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei. Deci, ar trebui sa fie in domeniu. Nu-ti mai da cu parerea despre oameni pe care nu-i cunosti. Poti insa incerca sa le numeri… gainile!

sarac 2

 

3 thoughts on “Cand nebagatii in seama au pareri

  1. Buna denumirea categoriei, fix mizerii. Daca internetul ar avea canalizare cu siguranta ai gasi ambele specimene facandu-si veacul printre conductele pline de fecale regurgitate de catre zosi, manafi, cismari, cetini, raluxe, nebuloase etc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top